HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera RacHoroscopul carierei pentru zodia RacUn Rac sensibil si plin de compasiune va fi perfect in orice meserie care necesita ingrijire. Racul este foarte intuitiv, lucru ce-l face cea mai sociabila, blanda si plina de compasiune zodie.

Pentru a folosi acest dar unic, ai putea decide sa devii psiholog, asistent social sau asistenta. Dar chiar si profesiile care asigura placere sunt ideale pentru tine si s-ar putea sa iti placa sa lucrezi intr-un salon spa, ca chelner intr-un mic restaurant din cartier sau ca un capitan pe un vas de croaziera.Femeia Rac poate sa se foloseasca de instinctul matern protectiv pe care il are si sa se faca educatoare sau moasa. De vreme ce iti place sa creezi un mediu nu numai sigur, dar si frumos, s-ar putea sa iti placa sa fii decorator de interioare sau florareasa.

Barbatului Rac ii plac de asemenea conexiunile cu oamenii, de aceea ai putea decide sa te faci psihoterapeut, consultant matrimonial sau profesor. Daca ai copii, nu este un lucru neobisnuit ca un Rac sa aleaga sa ramana acasa si sa se ocupe de cei mici.In general coechipierii tai te vad drept un om cald, plin de compasiune si gata sa sara in ajutor oricand. Intr-o cearta tinzi sa iei lucrurile mult prea personal, iar colegii tai isi doresc uneori sa fii mai obiectiv si mai realist. In orice caz, cand lucrurile devin tensionate la munca, ei apreciaza capacitatile tale de pacificator.

Racul aflat intr-o functie de conducere este foarte loial echipei sale si foarte protectiv. Incearca sa-i ajute cum poate, insa, deoarece este o persoana foarte emotionala, poate avea schimbari bruste de dispozitii.

Secretul succesului tau este intuitia si imaginatia. Esti capabil sa creezi o atmosfera de siguranta si confort, ceea ce reprezinta un dar de pret, in special pentru persoanele care au nevoie de asa ceva.
HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun