HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera FecioaraHoroscopul carierei pentru zodia Fecioara


Fecioara este fascinata de slujbele care ii permit sa analizeze si sa examineze adancurile profesiei. Esti o persoana foarte atenta la detalii si iti place precizia si acuratetea, ceea ce te face sa fii cea mai constiincioasa si meticuloasa zodie.

De aceea nu este o surpriza ca stiintele naturale sunt campul in care vei reusi. Esti un cercetator natural, ai rabdare sa cauti oricat este nevoie pana cand obtii raspunsul dorit. In acelasi timp, te pricepi la matematica, ceea ce iti deschide si alte usi. Fecioara gaseste intotdeauna profesiile legate de sanatate foarte atragatoare si poate cauta o slujba unde isi poate folosi toate darurile in acelasi timp.

 Femeia Fecioara poate alege o slujba in domeniul pedagogic, ca profesoara intr-un anumit camp stiintific. Insa, poti descoperi ca lumea finantelor te fascineaza mai mult si te aventurezi sa devii un analist financiar, un consultant in materie de taxe sau un avocat corporativ.

Barbatul Fecioara prefera sa lucreze metodic si ii plac profesiile unde baza este precizia. Poti alege sa devii dentist, inginer sau doctor. De vreme ce numerele te intereseaza de asemenea, poti alege o slujba in domeniul matematicii, fizicii sau economiei.Colegii admira si apreciaza puterea cu care te concentrezi asupra jobului. Vin la tine pentru verificare si confirmare pentru ca stiu ca pot avea incredere in ochiul tau patrunzator si in mintea analitica. Ai de asemenea un minunat simt al umorului, care poate fi orice, de la indraznet la sec, ceea ce te face un membru unic al echipei.

Esti un sef dificil si greu de multumit, desi, datorita naturii tale, ridici standardele de calitate. Astepti ca totul sa fie de prima clasa, fara nicio gresala. Rareori tolerezi o eroare si totusi esti vazut ca un sef mai degraba pedant. De cele mai multe ori stii cum sa pui umor in criticile tale, ceea ce te face sa pari mai uman si mai abordabil.

Secretul succesului tau este, fara nicio indoiala, precizia, acuratetea, precum si abordarea rezonabila.
HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun