HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera BalantaHoroscopul carierei pentru zodia Balanta


Balanta, o zodie iubitoare de pace si caracterizata de diplomatie, este interesata de tot ce include psihologia si relatiile umane. Ai nevoie de oameni in jurul tau pentru a te dezvolta, a creste si a te implini.

Gratie simtului justitiei foarte dezvoltat, profesiile legate de drept si legislatie sunt ideale pentru tine. Poti fi de asemenea un bun mediator pentru ca iti place sa te consideri un iubitor al pacii si iti place sa-i ajuti pe altii sa-si rezolve problemele personale. Alte profesii in care poti excela sunt relatiile publice, artele, muzica si orice fel de parteneriate care necesita cooperarea indeaproape.Femeia Balanta va face uz de sarmul si gratia ei, asa ca o slujba care sa te puna in contact cu tot felul de oameni va fi ideala. Poti fi un minunat psihoterapeut sau un manager de resurse umane, de vreme ce esti capabila sa analizezi si ii poti vedea pe ceilalti in adevarata lor lumina. Sa-i sprijini si sa-i ajuti pe cei care vin la tine pentru sfaturi iti da bucurie si satisfactie.

Barbatul Balanta este preocupat in permanenta de ce e bine si ce e rau si incearca sa creeze o balanta in interiorul si in jurul sau. Asta te va face sa fii judecatorul perfect, pentru ca ai abilitatea de a te detasa de situatie si de a vedea lucrurile intr-un mod impartial. Datorita abilitatilor tale de comunicare cu oamenii poti fi de asemenea un foarte bun antrenor sau impresar sau chiar sa devii tu insuti artist.Coechipierii vin adesea la tine pentru a-ti cere sfatul. Esti cunoscut drept coopertaiv, plin de tact si corect, un om care raspandeste intotdeauna vibratii pozitive.

Ca sef esti preocupat de starea de bine a echipei tale. Nu esti genul de om care stabileste ierarhii, esti primul printre egalii tai. In orice caz, in incercarea de a-i multumi pe toti, vei risca sa devii indecis si sa faci lucruri contradictorii.

Secretul succesului tau este puterea de a fi obiectiv si a sintetiza, combinata cu abilitatea de a comunica cu oamenii, pentru ca iti permit sa controlezi si sa manipulezi dinamica individului si a grupurilor.
HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun