HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera CapricornHoroscopul carierei pentru zodia Capricorn


Capricornul este o zodie de incredere si rezistenta, de aceea iubeste legea si ordinea si nu se abate de la crezul sau, considerand ca o regula e o regula si ordinea e ordine. Ai mare incredere in puterile tale  si esti capabil sa muncesti din greu pentru a-ti atinge scopurile. Modul tau de lucru este ordonat si metodic si tinzi spre precizie.

Poti fi un excelent director in orice domeniu vrei. Nu-ti place sa fii dependent de altii asa ca preferi sa iei sceptrul in mainile tale. Domeniile ideale ar fi dreptul, educatia, istoria, stiinta, arhitectura, constructiile, arheologie sau geologia.Femeii Capricorn ii place sa fie intr-o pozitie din care sa poata sa se foloseasca de simtul ei practic si de meticulozitate. Nu te sperie proiectele pentru care ai putea lucra toata viata pentru a le duce la bun sfarsit, pentru ca ai rabdarea necesara pentru a face asta. De exemplu, sa sapi cu o lingurita pentru a scoate la suprafata un oras mayas suna de-a dreptul palpitant pentru tine.

Barbatul Capricorn tinde sa aleaga o ocupatie mai degraba conservativa si care sa-i ofere autoritate, statut si siguranta. Este foarte probabil sa lucrezi intr-o profesie care nu  te expune la prea multi oameni, deoarece iti place sa lucrezi numai cu anumite persoane.Colegii iti admira sarguinta si disciplina. In orice caz, cateodata si-ar dori sa fii mai putin serios si plictisitor. Calitatile tale de sef stau in abilitatile manageriale pe care le posezi, atitudinea paterna si in rabdarea ta.  Din cand in cand poti avea tendinta de a fi inaccesibil si insensibil fata de oamenii cu care lucrezi si ar trebui sa incerci sa fii mai deschis.

Secretul succesului tau este fara indoiala volumul impresionant de angajament, rabdare si putere. Nu eziti niciodata si nu te dai batut. Esti unul dintre cei care reusesc la final, in timp ce altii au renuntat cu mult timp in urma.
HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun