HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera TaurHoroscopul carierei pentru zodia Taur

Avand in vedere ca esti un nativ Taur sensual si de incredere vei fi atras de joburi care au legatura cu banii si finantele, dar si cu lucruri estetice si extravagante.

Jobul ideal pentru tine ar fi in constructii sau vanzari imobiliare sau sa fii broker sau consultant financiar, de vreme ce esti constient de viitoarea valoare a bunurilor. Pe de alta parte ai putea de asemenea sa alegi sa fii decorator de interioare , bijutier sau sa te ocupi de un magazin de antichitati deoarece ai un mare simt al aprecierii, al frumosului si a luxului.

 


Femeia Taur se pricepe sa dea sfaturi altora in legatura cu modul in care isi pot imbunatati finantele, despre casa si gradina, dar si despre cum sa faca sa arate mai bine. Orice profesie care implica lucruri care arata bine este perfecta pentru tine. Joburi unde trebuie sa te murdaresti pe maini sau sa ai de-a face cu lucruri de prost gust nu sunt pentru tine.

Daca esti un barbat Taur, vei alege acele profesii unde iti poti aplica stilul tau rational, eficient si meticulos. De vreme ce lucrurile materiale sunt importante pentru tine, iti va placea sa lucrezi in domenii care fie implica bani, fie lucruri de valoare. Avand in vedere faptul ca nu-ti plac schimbarile, functiile de conducere pe termen lung, unde tu sa fii cel care ia deciziile, sunt perfecte pentru tine.


 

Coechipierii tai te vad un om loial si extrem de responsabil. Stiu ca nu i-ai putea dezamagi niciodata. Totusi, uneori, si-ar dori sa fii un pic mai flexibil si mai putin incapatanat.

Esti un sef care da ordine precise, care isi planifica urmatoarele miscari si care isi pastreaza calmul si in situatii de criza.

Secretul succesului tau sunt rabdarea si obiectivitatea. Pur si simplu stii cand trebuie sa te distrezi si cand trebuie sa te concentrezi asupra muncii tale si odata ce te-ai apucat de munca nimic nu te mai poate distrage.
HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun