HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera ScorpionHoroscopul carierei pentru zodia Scorpion


Ca un Scopion puternic si enigmatic ce esti te vei descurca de minune in tot felul de profesii care iti permit sa investighezi natura lucrurilor. Esti atras de orice e complex, misterios si chiar anormal.

Cautarea ta de subintelesuri si secrete te fac sa fii candidatul ideal pentru joburi de detectiv, om de stiinta, cercetator si investigare in domeniul ocultelor. Asadar, ti-ar putea placea sa lucrezi ca farmacist, chimist, radiolog, patolog, spion, detectiv sau sa intri in politica. In orice caz, interesul tau pentru medicina alternativa si spiritualitate te vor influenta in alegerea carierei.Femeia Scorpion poate decide sa devina o vrajitoare moderna si sa-si foloseasca latura profunda si puterile de vindecare pentru a-i ajuta pe altii sa-si exploreze propriile adancuri, reunindu-si mintea, corpul si sufletul. Poti sa te rezumi la metodele de vindecare mai traditionale si sa devii un medic in domeniul ginecologiei, urologiei sau psihologiei.

Barbatul Scorpion simte ca poate face diferenta in aceasta lume si isi va folosi talentele de strateg pentru a intra in politica. Vei avea puterea si sarmul pentru a gasi destui care sa te urmeze, daca asta e ceea ce vrei. Oricum, fascinatia ta pentru criminologie si spionaj te pot conduce catre o profesie in aceste campuri.Colegii te considera pasional si curajos. Iti admira determinarea si disciplina si stiu ca nu e bine sa se puna rau cu tine.

Calitatile tale ca sef sunt loialitatea, responsabilitatea si stoicismul. Poti deveni obsesiv si extrem daca lucrezi la un proiect si sa te astepti ca si ceilalti sa simta acelasi lucru. Echipa ta sta cu siguranta pe un butoi cu pulbere in preajma ta.

Secretul succesului sunt puterea si determinarea de care dispui cand iti pui in minte sa faci ceva. Esti plin de resurse si rabdator, lucru care te face de neinvins.
HOROSCOPUL DE AZI 23 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun