HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera LeuHoroscopul carierei pentru zodia Leu

Leul este o zodie ce are multa incredere in sine si este foaret creativa, de aceea nativii au nevoie de audienta. De vreme ce un anumit statut si reputatie sunt importante pentru tine, simti nevoia sa fii cunoscut si respectat. In acelasi timp simti nevoia sa fii creativ si independent.

Slujba ideala pentru tine e aceea care iti poate oferi o anumita faima si recunoastere, de aceea industria divertismentului este exact ceea ce iti trebuie. Ai fi un excelent actor, moderator, cantaret sau comediant. Daca alegi un mediu corporatist probabil vei tinti catre o functie cat mai sus posibil.Femeia Leu isi poate folosi farmecul in avantajul ei. Vei castiga oamenii imediat si te vei descurca de minune in orice fel de profesie unde trebuie sa gesesti noi clienti pentru companie. Astfel, slujbe in domeniul vanzarilor, marketingului sau consultantei sunt excelente pentru tine.

Daca esti un barbat Leu iti vor placea joburile unde poti fi la conducere, cel care organizeaza si conduce echipa. Profesiile care implica creativitatea sunt perfecte pentru tine deoarece motivatia principala pentru tine este sa primesti laude si aplauze la sfarsit.Coechipierii tai iti apreciaza stilul direct si generozitatea, dar si natura ta entuzista si puternica. Chiar daca uneori esti cam arogant si ingamfat, esti, una peste alta, o persoana cu care e amuzant sa lucrezi.

Esti seful perfect si incerci sa fii un model pentru echipa ta. De obicei esti calm si rabdator cu angajatii si tolerezi modul fiecaruia de a lucra. Oricum, daca observi ca cineva incearca sa profite de modul tau liberal de a conduce, te poti transforma intr-un adevarat tiran.

Secretul succesului tau este in mod sigur farmecul personal care lasa o impresie de neuitat in mintea celorlalti. Oamenii sunt cuceriti de performantele tale impresionante si iti apreciaza onestitatea si generozitatea.
HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun