HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera Gemeni Horoscopul carierei pentru zodia Gemeni

Daca esti nativ Gemeni, fiind prin definitie un intelectual, vei fi perfect pentru o slujba care consta in procesare si distributie de informatii si cunostinte. Esti spiritual si vorbesti foarte clar, ca un bun nativ al celei mai comunicative zodii.

Astfel, vei alege probabil o ocupatie in zona media, spectacole, educatie, relatii cu publicul sau vei avea activitati editoriale. Toate joburile care iti permit sa interactionezi cu o varietate cat mai mare de oameni te vor face sa te simti implinit.Femeia Gemeni este foarte interesata de cuvantul vorbit si scris si stie intotdeauna ce se intampla in jurul ei. Are darul de a extrage esenta lucrurilor si de a gasi cuvintele potrivite pentru a o explica si altora. Asta o face sa fie profesorul, jurnalistul, translatorul sau scriitorul perfect. Nu este interesata de profesii care nu i-ar provoca deloc inteligenta.

Barbatul Gemeni este interesat de profesii care ii permit sa isi exprime opiniile, sa interactioneze cu multi oameni si in care sa poate sa ramana flexibil si deschis. Are nevoie de libertate mintala, un mediu de lucru care sa fie rigid si conventional ar fi o tragedie pentru el. Asadar, ocupatiile ideale ar fi cele de reporter sau de producator TV sau radio.Coechipierii te vad drept colegul competent plin de viata care este intotdeauna cu un pas inaintea lor, deoarece gandesti cu viteza luminii. Avand in vedere ca emiti idee dupa idee, ei stiu ca se pot baza pe tine intotdeauna cand este nevoie de o idee sau de o solutie rapida.

Intr-o functie de conducere Gemenii apreciaza membrii echipei care sunt independenti si flexibili si care reusesc sa se concentreze asupra esentialului. Daca esti multumit de echipa ta, esti un sef tolerant.

Secretul succesului tau este agerimea ta si abilitatea de a actiona rapid, indiferent de circumstante. Istetimea si elocventa ta sunt de neinvins.
HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun