HOROSCOPUL CARIEREI - cariera potrivita in functie de zodie

Horoscop cariera SagetatorHoroscopul carierei pentru zodia Sagetator


Sagetatorul este intotdeauna in cautarea adevarului, preocupat de bunastarea societatii. Te simti in largul tau cu idei abstracte, principii si crezuri. Deschiderea si perspectivele si libertatea sunt importante pentru tine.

Profesii care iti permit sa explorezi si sa te extinzi, atat fizic cat si intelectual, sunt perfecte pentru tine. Asadar, ti-ar placea joburi in alte tari sau macar sa calatoresti in locuri indepartate. Ti-ar placea sa lucrezi pentru o Universitate, biserica sau alte institutii care lupta pentru o cauza anume.Daca esti o femeie Sagetator poti gasi interesanta industria turismului si ai putea lucra pentru un agent de turism, o companie aeriana sau un lant hotelier.

Daca esti un barbat Sagetator natura ta bazata pe principii si etica te pot face sa alegi o profesie in domeniul dreptului, in special cel economic sau comercial. Ai putea fi totodata un excelent diplomat, sa lucrezi la o ambasada dintr-o alta tara.Coechipierii te cunosc ca pe o persoana optimista si filosofica. Stiu ca pot conta pe onestitatea ta si ca te tii intotdeauna de promisiuni. Insa, uneori, pot deveni enervati de declaratiile tale extrem de critice.

Esti un sef perfect si stii cum sa conduci o echipa. Planuiesti cu intelepciune urmatorii pasi catre atingerea telului. Ai darul de a-i inspira si de a-i incuraja pe membrii echipei si sa-i lasi sa lucreze singuri.

Secretul succesului este natura ta energica ce iti permite sa iti atingi scopurile prin puterea gandirii pozitive.
HOROSCOPUL DE AZI 21 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun